OGROMNA TRAGEDIJA

Nakon što su prije 15 dana poginuli otac i kćerka, danas preminula i starija djevojčica

Nesreća se dogodila u mjestu Pašino Brdo, kada je vozač Mercedesa, prilikom neprilagođenog preticanja kolone vozila, direktno udario u Audi

Treća žrtva pomahnitalog vozača. sandzakdanas.rs

Z. K.

24.8.2024

Lina Fehratović, starija kćerka Hasredina Fehratovića, koja se danima borila za život nakon teške saobraćajne nesreće na putu Sjenica–Prijepolje, preminula je danas u bolnici.

Nesreća se dogodila u mjestu Pašino Brdo, kada je vozač Mercedesa, prilikom neprilagođenog preticanja kolone vozila, direktno udario u Audi u kojem se nalazila porodica Fehratović iz Novog Pazara, piše Sandžakalert.

U vozilu Audi nalazila se porodica iz Novog Pazara koja se vraćala iz Sarajeva, a prema informacijama lokalnih portala vozač Hasredin Fehratović (1983) je poginuo na licu mjesta.

Ostali članovi porodice, njegova supruga, dvije kćerke i sin su transportovani u Opštu bolnicu u Novom Pazaru sa teškim povredama. Nažalost, trogodišnja kćerka je preminula naknadno od povreda. Starija kćerka je prebačena u Beograd u veoma teškom stanju, a danas je nažalost i ona preminula.

Vozač Mercedesa također je podlegao povredama nakon nesreće. Njegovo stanje je bilo kritično od trenutka sudara, a uprkos naporima ljekara, nije uspio preživjeti.

Dženaza Lini Fehratović klanjat će se sutra.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.