VITEZ

U subotu završnica projekta "Vitae est - život je"

Želja nam je bila kroz projekt doprinijeti stvaranju inkluzivnog i poticajnog okruženja koje će pružiti priliku mladima da se izraze, nauče i djeluju

"Vitae est - Život je'. Fena

FENA

26.7.2024

Gradsko kazalište mladih Vitez u okviru završnice projekta "Vitae est - Život je'' u subotu organizira dijaloge za mlade, prezentaciju i predstavu.

Tomislav Cvitanušić održat će motivacijski govor u subotu, 27. srpnja u 18 sati u Etno selu Čardaci, najavili su organizatori.

Uslijedit će prezentacija radionica forum teatra koje je vodio diplomirani glumac Marko Mirković, a zatim i kazališna predstava ''Stani inspektore!!!'' Gradskog kazališta mladih Vitez.

Nakon predstave organizatori su najavili svirku uživo u Etno selu Čardaci, kao i prigodno osvježenje.

- Želja nam je bila kroz projekt doprinijeti stvaranju inkluzivnog i poticajnog okruženja koje će pružiti priliku mladima da se izraze, nauče i djeluju na način koji će im omogućiti da postanu aktivni članovi svoje zajednice. Sudjelovanje aktivnih mladih u društvenom životu lokalne zajednice može napraviti veliku razliku - kazao je glasnogovornik projekta Robert Šafradin.

Inače, projekt "Vitae est - Život je'' realizira se u sklopu ReLOaD2 projekta. Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, financira Europska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.