BRAČNI PAR

Otkriveno ko je atraktivna žena crnogorskog influensera Jodžira

Prije nego što su se upoznali Irena je pet godina bila u emotivnoj vezi sa glumcem Andrijom Miloševićem

Jovan i Irena Radulović. Instagram

A. P.

7.9.2024

Na pojedinim rijaliti fan stranicama pojavile su se informacije da crnogorski influenser Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, ulazi u novu sezonu "Elite". 

Pratiocima je poznata i njegova supruga Irena Radulović, a kako je influenser nedavno otkrio, prije nego što su se upoznali Irena je pet godina bila u emotivnoj vezi sa glumcem Andrijom Miloševićem. 

Andrija Milošević godinama uživa u braku sa koleginicom Aleksandrom Tomić, s kojom je nedavno dobio i dijete. 

S druge strane, Jovan je također u dugogodišnjem braku sa Irenom s kojom ima dvoje djece, a evo ko je atraktivna crnka koja je osvojila njihovo srce. 

Irena radi kao novinarka na crnogorskoj televiziji, a javnosti je poznata još od svoje 15. godine kada je radila kao saradnik jedne emisije.

Tako je jednom prilikom progovorila o suprugu i bračnom životu.

- Znamo se dugo, upoznali smo se još dok smo bili osnovci, jer su nam očevi dugogodišnji prijatelji. Uvijek se šalim i kažem da je Jovan cijeli život zaljubljen u mene, ali nikad nije imao hrabrosti da mi priđe na taj način. Zajedno smo sedam, od čega u braku četiri godine. Relju smo dobili u vanbračnoj zajednici, a Irinu u braku - rekla je Radulović. 

Influenser je nedavno otkrio detalje ljubavne veze koju je njegova supruga imala sa glumcem.

- Andriju strašno cijenim, nikada ga nisam upoznao i žao mi je zbog toga. Volio bih kad se sretnemo da se upoznamo, on je legenda najveća na svijetu koja postoji. Ja ženi često kažem "Tebi Irena cijeli život u smijehu prošao. Smijala se sa njim pet godina, sad sa mnom deset". Ona nije njega ostavila zbog mene, nas dvoje smo počeli da se viđamo dvije godine nakon njihovog raskida - objasnio je Jovan Radulović za "Hype".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.