BILI U HATAJU

Crnogorski spasioci napustili Tursku, danas dolaze u Podgoricu

Crnogorski tim je prethodnih dana radio u veoma teškim uslovima, a njihovim aktivnostima iz ruševina su spašene dvije osobe, navode iz MUP-a

Spasilački tim iz Podgorice. Facebook

E. Ma.

12.2.2023

Crnogorski Tim za traganje i spašavanje napustio je turski grad Hataj i trenutno je na putu za Adenu odakle će prvim slobodnim letom otputovati za Istanbul, a zatim se vratiti u Podgoricu, prenose Vijesti.me.

- Članovi tima su radili u sektoru C u Hataju na lokaciji gdje je tehničkom pretragom tražena osoba. Crnogorski tim je u potrazi za nestalom osobom radio na probijanju zidova i prolaza za potražne pse nakon čega se daljom pretragom došlo do nažalost preminule osobe - navodi se u saopćenju Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore.

Navode da je u Hataj, prema izvještajima sa terena, ušla teška mehanizacija i da specijalne službe transportuju preminule.

- Crnogorski tim je, podsjećamo, prethodnih dana radio u veoma teškim uslovima, a njihovim aktivnostima iz ruševina su spašene dvije osobe. Članovi Tima će prema najavama u  nedjelju letom iz Istanbula, sletjeti na aerodrom u Podgorici - navodi se u saopćenju MUP-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.