ZADOBIO POVREDE

Iz MUP-a BPK za "Avaz": Sunejja Ahmetovski ostvarila kontakt vozilom sa Merisom Bajricom

Na lice mjesta su izašli policijski službenici Uprave policije, PS za kontrolu i regulisanje saobraćaja, rečeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije Goražde za portal "Avaza"

Meris i Sunejja. FACEBOOK

Piše: A. Ovčina

24.11.2022

Policijski službenici Uprave policije, Policijske stanice za kontrolu i regulisanje saobraćaja BPK-a, izvršili su uvid u evidencije i utvrdili da se 19. novembra u 23:05 sati u ulici 1. Slavne višegradske brigade, u Goraždu dogodila saobraćajna nesreća.

Kako su naveli iz MUP-a Goražde za portal "Avaza", Sunejja Ahmetovski je upravljajući putničkim motornim vozilom ostvarila kontakt sa pješakom Merisom Bajricom koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede.

- Na lice mjesta su izašli policijski službenici Uprave policije, PS za kontrolu i regulisanje saobraćaja, koji su izvršili uviđaj lica mjesta saobraćajne nezgode. Rad na dokumentovanju i kvalifikaciji događaja je u toku - rečeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije Goražde za portal "Avaza".

Podsjećamo, Meris Bajrica je u svojoj izjavi ranije za portal "Avaza" kazao da ga je njegova bivša djevojka Sunejja pregazila automobilom uslijed čega je on zadobio tjelesne povrede. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.