MAJKE ENKLAVE

Pismo Vučiću i Brnabić: Munira Subašić nikada nije poželjela smrt ni sinu Mislava Galića koji je njenog sina odveo u smrt, a kamoli djeci ili unucima Vučića

Plemenitu izjavu pretvoriti u prijetnju je izum na kojem bi i Gabels pozavidio

Munira Subašić. Anadolija

N. Aj.

13.7.2024

Udruženje Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" uputilo je pismo predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i predsjednici Skupštine Srbije Ani Brnabić.

- Takve konstrukcije i takvo monstruozno manipulisanje a izjavama predsjednice Udruženja Pokreta "Majki enklava Srebrenica i Žepa", nije ništa drugo do nastavak genocidne politike iz devedesetih.

Jednu plemenitu izjavu majke pretvoriti u prijetnju je novi izum Aleksandra Vučića i na njoj bi mu i Gebels pozavidio.

Naravno da je ta izjava netom po završenoj konferenciji Vučića fakturisana Ani Brnabić, predsjednici Skupštine Srbije, kako bi izjava dobila na snazi - navodi se u pismu.

Majke ističu da Munira Subašić "nikada nije poželjela smrt ni sinu Mislava Galića koji je odveo njenog sina u smrt, a kamoli da je poželjela smrt djeci ili unucima Aleksandra Vučića".

- Poruka Munira Subašić Aleksandru Vučiću i Ani Brnabić: "Živa i zdrava tvoja djeca bila i dao dragi Allah da dočekaju i svoju djecu, da je sreće da i Ana ima svoju i da može osjetiti šta je istinska majčina ljubav".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.