DRAMATIČNO NA SNIMANJU

Šeron Stoun tri puta ošamarila glumicu iz "Teorije velikog praska"

Šeron se kasnije izvinila i rekla joj da je voli

Kejli Kvoko. Agencije

L. S. R.

20.4.2022

-Prije nego što smo započeli snimati scenu Šeron (Sharon) je sjela pored mene i rekla: "Hej, šta misliš o tome da te dotaknem u toj sceni?". Rekla sam: "Šta god želiš napraviti, ti si  Šeron Stoun (Stone)", prisjetila se dramatičnog trenutka glumica Kejli Kvoko (Kaley Cuoco, 36) u emisiji Džimija Kimela (Jimmyj Kimmel, 54).

Šeron Stoun (64), koja u seriji "The Flight Attendant" glumi njenu majku, kako kaže Kejli, čak je tri puta ošamarila na setu bez prethodnog upozorenja.


Šeron Stoun. Agencije

- Onda me je udarila... Bilo je tako stvarno. Prije svega, reakcija je bila zbilja stvarna koliko ste je mogli dobiti. Tekle su mi suze i doslovno sam se tresla. Niko se ne miče. Niko ništa nije govorio. Nisu bili sigurni jesmo li se nas dvije tako dogovorile - rekla Kejli.

Šeron se kasnije izvinila i rekla joj da je voli, insistirajući da je šamar baš bio prikladan za scenu. Koko je bila u totalnom šoku, ali je predložila da ponove scenu. Kanije je dobila još dva šamara.

- Bilo je suludo, ali to jedna od najboljih stvari koje sam ikad doživjela na snimanju - rekla je glumica iz "Teorije velikog praska" i dodala da je poslije morala staviti led na lice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.