SNSD-OV KANDIDAT

Šobot: Stanivuković od sebe pred ogledalom ne vidi Banju Luku

Šobot je naglasio da ovako nešto može reći samo neko egocentričan do krajnjih granica, kome je Banja Luka sredstvo, a ne cilj

Nikola Šobot. Dejan Rakita/PIXSELL

N. H.

22.7.2024

Nikola Šobot, kandidat za gradonačelnika Banje Luke s podrškom SNSD-a i SPS-a, komentarisao je jučerašnju izjavu njegovog protukandidata Draška Stanivukovića, da se u Banjoj Luci više ništa ne može obećati, jer su oni sve uradili.

- Nisam sklon kritikovanju, sklon sam nuđenju rješenja. Javno ne govorim o drugima, jer svako najbolje govori o sebi i ono što ne bi da drugi znaju o njemu. Kao i svaki drugi čovjek svakoga dana čujem i pročitam mnogo toga i kao većinu ljudi rijetko me sta može iznenaditi, još teže preneraziti. Ali, jedna rečenica, jučer izgovorena naprosto me je šokirala - kazao je. 

Šobot je naglasio da ovako nešto može reći samo neko egocentričan do krajnjih granica, kome je Banja Luka sredstvo, a ne cilj.

- Neko ko misli da je grad, koji najviše volim, počeo sa njim – završit će se bez njega. Banja Luka je toliko veliki grad – historijom, potencijalima i značajem za RS da u njemu uvijek ima posla. Onaj ko je u stanju da pomisli, a kamoli izjavi, da je u Banjoj Luci uradio sve nema više namjeru da bude na čelu grada nego da ga baci pod noge - istakao je Šobot i dodao: 

- Taj od sebe pred ogledalom, ne vidi Banju Luku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.