PRIJATELJSKI MEČ

Barbarez večeras debitira na klupi Zmajeva: Evo gdje možete gledati utakmicu protiv Engleske

Utakmica se igra sa početkom u 20:45 sati u Njukaslu

Džeko: Predvodi Zmajeve. FSBiH

S. S.

3.6.2024

Sergej Barbarez će večeras debitirati kao selektor "Zmajeva" protiv reprezentacije Engleske.

Ovo će biti ujedno i prilika za popravljanje utiska nakon što se "Zmajevi" nisu plasirali na Euro, a ujedno i prilika za uigravanje igrača za naredni kvalifikacioni ciklus.

- Probali smo da se što bolje pripremimo za ovo malo vremena koje smo imali do utakmice. Dosta smo analizirali i međusobno razgovarali. Probat ćemo da se prikažemo u najboljem mogućem svijetlu i da pokušamo da ispunimo sve taktičke zamisli koje smo sebi zacrtali. Svi igrači koji su u reprezentaciji su tu s razlogom, bez obzira na njihove godine. Vjerujemo u projekt i sve nas koji činimo ovu reprezentaciju - rekao je sinoć član stručnog štaba Ninoslav Milenović.

Gledatelji u Bosni i Hercegovini duel će moći gledati na javnom servisu BHRT, ali utakmicu će imati priliku gledati i dijaspora širom svijeta na sljedećim kanalima: Foxsports.com (Sjedinjene Američke Države), DAZN Germany (Njemačka), Channel 4 (Velika Britanija), Diema Sport (Bugarska), L'Equipe (Francuska), Optus Sport (Austria), Spiler1 TV (Mađarska), Sport 1 (Izrael), TV2 Sport Premium (Norveška), Viaplay (Švedska), TV2 Sport (Danska), Sport TV2 (Portugal), Sport 1 (Češka), Polsat Sport 2 (Poljska), MTV Katsomo (Finska), Digi Sport 3 (Rumunija)...

Utakmica se igra s početkom u 20:45 sati u Njukaslu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.