PLIJENI VELIKU PAŽNJU

Video / Alina Juhart ispala iz "Zvezda Granda", evo šta je poručila

Mora sve malo da se slegne, ali ne idem nigdje, ovo je samo početak, rekla je Juhart

Alina Juhart. Instagram

A. O.

13.5.2023

Učesnica „Zvezda Granda“ Alina Juhart, od prvog pojavljivanja postala je prava medijska senzacija nakon što je priznala da je transrodna takmičarka. Svojom pojavom, iskrenošću i nastupima oduševljavala je cijeli region, ali ove subote neočekivano je ispala iz šoua dobivši samo jedan glas stručnog žirija.

Iako je na sceni uputila jake riječi žiriju i gledaocima, za Grand Alina je otkrila da li ju je ispadanje iz takmičenja slomilo.

–Iskreno, ja sam prezahvalna na svakom trenutku koji sam provela ovdje, čast mi je što sam bila ovjde. "Zvezde Granda" su bile najzanimljivije i najbolje iskustvo u mom životu, zato mogu samo da se zahvalim svima– istakla je Alina, iako je pred početak petog kruga bila uvjerena da će dobiti maksimalan broj glasova. To se međutim promjenilo već pred sam izlazak na scenu, piše Grand.

Ponosna na kolege

–Ja sam danas na probi čula kako moje kolege pjevaju perfektno, ponosna sam na njih sve, želim im sreću, ali nekako sam osjetila da je vrijeme da se završi ova priča i tako se i desilo. Nema razočarenja, tu je samo prostor za rast, ne ide Alina nigdje, bez brige– rekla je takmičarka za Grand, dodavši da je svoju misiju ispunila.

Budući da je misija bila širenje ljubavi, upitana je da li postoji još neka skrivena, na šta je odgovorila:

- Širenje ljubavi je sasvim dovoljno. Možda najviše da inspirišem ljude da žive svoju istinu, da prosto dozvole sebi da se otvore u ljubavi.

Ljubavne ponude 

Osim popularnosti i slave koju je dobila takmičenjem u muzičkom šouu, Alina se pohvalila i da dobija ljubavne ponude, a jedna od njih potpuno ju je razoružala, te je nedavno uplovila u ljubavnu vezu.

–Ide ta veza u pravom smjeru, to je velika i lijepa stvar koja mi se desila. Mogu samo da vam kažem da sam sretna i ispunjena na svim poljima svog života– izjavila je Alina o svom ljubavnom statusu, a na pitanje kakvi su joj dalji planovi, odgovorila je:


–Idem prema gore, živim u trenutku. Mora sve malo da se slegne, ali ne idem nigdje, ovo je samo početak.

Kako joj je iskustvo u najgledanijem muzičkom šouu bilo podstrek za mnoge stvari u životu, upitana je i da li postoji mogućnost da se ponovo prijavi za takmičenje.

–Koliko god da volim "Zvezde Granda" mislim da je vrijeme da damo prednost novim kandidatima. Mislim da sljedeće godine Alina neće biti interesantna, mada Alina uvijek može da iznenadi… Sada je vrijeme za neke druge projekte, a "Zvezde Granda" će zauvijek biti moja kuća, imam samo riječi hvale i najljepše osjećaje za ovu kuću – istakla je Alina u intervjuu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.