TRANSRODNA PJEVAČICA

Alina Juhart progovorila o ljubavnom životu: Nije ništa zvanično

Bitno je da bude svoj i da može da me nasmije, dodala je

Alina Juhart. Instagram

N. A.

18.4.2023

Transrodna učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Alina Juhart uspjela je da se plasira u peti krug, a u razgovoru za "Grand" je priznala da nije dala sve od sebe kada je nastup u četvrtom krugu u pitanju.

Takmičarka ističe da je prihvatila sve sugestije i kritike članova žirija, a dodaje da je čuvena osmorka ovog puta bila u pravu.

Uhvatila je trema

-Iskreno, slažem se s njima svakako, bilo mi je jako teško, odnosno uhvatila me je neka trema. Bilo mi je malo vruće, tako se desi, nekada ti ide, nekada ti ne ide. To je prirodno i normalno zaista nekada ti nije dan – kaže Alina.

Otkrila je kako se nosi s kritikama.

-Najiskrenije, teško je, nije lako, pogotovo kada čuješ komentare koji su na mjestu. Ja naš žiri stvarno poštujem i slažem se sa njima. Prosto ne mogu ništa da kažem kada čujem sebe da ne pjevam tačno. Moram da se izborim da radim što više i da bude još bolje. Vjerovatno i taj scenski nastup oduzme mnogo toga kada je pjevanje u pitanju, nestane ti daha i tako dalje, ali opet dobro je - dodala je Alina.

Ispunjena na emotivnom planu

Alina je nedavno za "Grand" priznala da je ispunjena i na emotivnom planu, ali je bila tajanstvena kada je momak u pitanju. Sada je otkrila šta mora neko da posjeduje da bi osvojio njeno srce.

- Nije ništa zvanično, ne bih ništa da pričam, neka ide pravim ritmom. Prije svega, taj neko mora da bude svoj, da bude vjeren sebi da ima srce na pravom mjestu, da može da me nasmije i da je visok, pošto sam ja visoka još na štiklama - zaključila je Alina kroz osmijeh.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.