GASTRO SCENA U BIH

Udruženje "Šareno Brdo" i Općina Kiseljak i ove godine organiziranju Kiss Food Fest

Pravila ovogodišnjeg natjecanja bit će predstavljena tokom programa, a najuspješniji izlagači bit će nagrađeni za kvalitetu proizvoda

Kiss Food Fest. Facebook

Dž. V.

14.8.2024

Udruženje “Šareno brdo”, u suradnji s Općinom Kiseljak i ove godine organizira Kiss Food Fest, koji će se održati od 16. do 18. augusta 2024. godine. 

Ovogodišnji festival posjetiteljima daje priliku uživati u jelima koji odišu tradicijom, ali i novim, modernim jelima koja postaju popularnija na gastro sceni u BiH i regionu. 

Besplatna degustacija

Prvi dan festivala tradicionalno je posvećen kiseljačkoj pogačici. Prezentacija izrade pogača te besplatna degustacija počinje u 18 sati. Poznati pekari s područja općine Kiseljak učestvovat će u ovom programu. Pored toga, posjetitelji mogu iskoristiti priliku obići 11 izlagača tokom prvog dana festivala.

Uz bend Ultrazvuk iz Banja Luke, drugi dan festivala posjetiteljima pruža dobru zabavu i širok gastro-program. Dan će biti zatvoren Dj programom!

Dječiji program za najmlađe otvara posljednji dan festivala, a najmlađi posjetitelji imat će priliku družiti se s maskotama! Ovaj program počinje u 16 sati te traje 2 sata. 

Pravila ovogodišnjeg natjecanja bit će predstavljena tokom programa, a najuspješniji izlagači bit će nagrađeni za kvalitetu proizvoda i prezentaciju. Ove godine na Kiss Food Festu učestvuje ukupno 11 izlagača. Burgeri, pizze, kokteli i ssušeno voće, deserti, vina i cideri te sendviči samo su neki od proizvoda naših izlagača koje možete kušati tokom trodnevnog festivala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.