HUMANOST

Milica Pavlović tražila od prijatelja da umjesto rođendanskih poklona pomognu liječenju djevojčice: Skupljen značajan iznos

Jana i njena porodica su duboko zahvalni na pomoći, a Milica Pavlović je još jednom pokazala koliko je velikodušna i posvećena pomoći

Milica Pavlović. Antonio Ahel / ATAImages / PIXSELL

Kurir.rs

prije 4 dana

Muzička zvijezda Milica Pavlović, nedavno je podijelila dirljive vijesti o svom humanitarnom djelu.

Naime, umjesto da na svom rođendanu prima poklone, Milica je zamolila svoje prijatelje i goste da donesu novac koji je kasnije upotrebljen za pomoć maloj Jani, djevojčici koja se bori sa teškom bolesti, piše Kurir.rs.

Jana, koja je do svoje treće godine uživala u bezbrižnom detinjstvu, suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, uključujući epileptične napade koji zahtijevaju česta i skupa liječenja u Turskoj.

Olakšati borbu

Njenim roditeljima je, kako kaže Milica, bilo izuzetno teško da pokriju sve troškove, ali su im sada uspjeli olakšati borbu.

- Htjela sam da sa svima vama podijelim jednu informaciju… Kao što znate, moja rođendanska želja je bila da svi zajedno učinimo jedno lijepo i humano djelo, i željela sam da podijelim sa svima vama da smo uspjeli - započela je pjevačica.

- Prošle godine sam bila u posjeti jednoj divnoj devojčici po imenu Jana, koja nažalost ima epileptične napade i konstantno mora do bolnice u Turskoj. Liječenje je izuzetno skupo, njeni roditelji se već godina ozbiljno bore da njeno zdravstveno stanje bude bolje i da se potpuno izliječi, a mi smo na mom rođendanu sakupili 6.000€ i tom sumom smo im malo olakšali borbu i obezbijedili dio sredstava koja su im potrebna i Jana u oktobru ide u Tursku na tretman matičnim ćelijama. Voljeni moji ljudi, hvala vam prvo u moje ime, što ste ispoštovali moju rođendansku želju, a onda u Janino ime i ime cijele njene porodice - bila je emotivna Milica.

Rođendanska želja

Pjevačica je zahvalila svim svojim prijateljima i obožavaocima što su ispoštovali njenu rođendansku želju i učestvovali u ovoj plemenitoj akciji.

Milica je istakla da je njen cilj bio da novac bude usmjeren na humanitarne svrhe, a sada je obavijestila svoje goste o uspjehu akcije i gdje je njihov novac otišao.

Jana i njena porodica su duboko zahvalni na pomoći, a Milica Pavlović je još jednom pokazala koliko je velikodušna i posvećena pomoći onima kojima je najpotrebnija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.