LAKTAŠI

Bacao stolice i stolove iz bašta kafića pa bježao policiji

Policija sustigla i uhapsila N. L. koji je nakon kriminalističke obrade pušten na slobodu

Policija sustigla muškarca. Ilustracija

B. C.

9.12.2020

Policija je uhapsila lice čiji su inicijali N.L. zbog uništavanja inventara ugostiteljskih objekata i inventara poslovnog subjekta u Laktašima, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka

Policijskoj upravi Banja luka jučer su se ovim povodom obratili vlasnici tri ugostiteljska objekta iz Laktaša, kao i vlasnik poljoprivredne apoteke.

Oni su prijavili da je nepoznato lice u toku noći oštetilo više stolova i stolica iz bašta ugostiteljskih objekata koje je izbacilo na prostor Trga Predraga Budića u Laktašima, kao i da je oštetilo inventar poslovnog subjekta, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka. 

Policijski službenici su istog dana, vršeći redovne poslove i zadatke, primjetili lice N.L. koji se oglušilo o naređenje da se zaustavi, te se dalo u bijeg, a nakon što je sustignuto, uhapšeno je i sproveden u prostorije policijske stanice Laktaši.

Nakon kriminalističke obrade, uz saglasnost dežurnog Okružnog tužioca, uhapšeno lice pušteno je na slobodu. 

O svemu je obaviješten dežurni Okružni tužilac javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio policijskim službenicima da, nakon prikupljanja svih činjenica, dostave izvještaj o počinjenim krivičnim djelima sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.