NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem "Dnevnom avazu" čitajte: Ko je stajao iza Berila?

Otkrivamo i sve o slučaju hapšenja Esmera Crnomerovića, uposlenika KPZ-a Mostar i prijatelja prvog čovjeka NES-a u Hercegovini Anela Kljake

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

6.8.2024

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Ko je stajao iza Berila?

Donosimo sve detalje o hapšenju dugogodišnjeg načelnika općine Trnovo Ibre Berila. Tužilaštvo vjeruje da je Berilo od vlasnika aparthotela "Aroma" na Bjelašnici Mulosmanovića dobio apartman na poklon, a zauzvrat mu je "sredio" izgradnju hotela na državnom zemljištu.

Otkrivamo i sve o slučaju hapšenja Esmera Crnomerovića, uposlenika KPZ-a Mostar i prijatelja prvog čovjeka NES-a u Hercegovini Anela Kljake.

Naida Bešlagić je za "Avaz" pričala o životu nakon što je pobijedila rak.

Donosimo i uspješnu priču tima od deset mladih ljudi, koji su kreirali prvi bh. punjač za električne automobile, koji je spreman za EU.

Čitajte i o zabrani ulaska u BiH helikopterom potpredsjedniku Vlade Srbije Aleksandru Vulinu.

Čak 27 aktuelnih načelnika i gradonačelnika nisu ponovo kandidati za tu poziciju. Ko su oni i koga su njihove stranke predložile kao zamjenu čitajte u printanom izdanju "Avaza".

Sportske strane su najviše rezervisane za Olimpijske igre, a čitajte priču o tome da li može iko stati "na crtu" košarkaškoj reprezentaciji SAD.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.