MOSTAR

HNS najavio vanredno zasjedanje u subotu

U najavi je navedeno kako će prije početka zasjedanja, u 10:45 sati, Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora, položiti vijenac i zapaliti svijeće kod spomen obilježja poginulim braniteljima ispred Doma hercega Stjepana Kosače

Čović: Odluke HNS-a su obavezne za sve hrvatske dužnosnike. Agencije

E. Ć.

17.2.2022

Hrvatski narodni sabor (HNS) je danas najavio prvo vanredno zasjedanje koje će se održati u subotu, 19. februara u Mostaru s početkom u 11:00 sati. Zasjedanje je najavljeno pod sloganom "Narod odlučuje".

U najavi je navedeno kako će prije početka zasjedanja, u 10:45 sati, Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora, položiti vijenac i zapaliti svijeće kod spomen obilježja poginulim braniteljima ispred Doma hercega Stjepana Kosače, nakon čega će uslijediti kratka izjava medijima Dragana Čovića.

Inače, vanredno zasjedanje HNS-a bit će zatvoreno za javnost i medije, a nakon zasjedanja će se obratiti predsjednik HNS-a Dragan Čović.

- Odluke i zaključci koje će Hrvatski narodni sabor usvojiti na zasjedanju, kako je naglašeno, bit će obvezujuće za sve hrvatske dužnosnike, bez iznimke - rekao je Čović.


HNS: Zasjedanje je najavljeno pod sloganom "Narod odlučuje". HNS

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.