M:TEL

m:go aplikacija - vaš savršeni mobilni asistent i na putovanjima

Upravljajte svojim telekomunikacionim uslugama u pokretu

m:go aplikacija - vaš savršeni mobilni asistent i na putovanjima. m:tel

17.7.2024

m:go aplikacija kompanije m:tel osmišljena je da pojednostavi, olakša i omogući upravljanje vašim telekomunikacionim uslugama u svakom trenutku, bilo gdje da se nalazite. Osim kontrole troškova i potrošnje vaših mjesečnih bonusa i mobilnog neta u mreži i u romingu, ova m:tel-ova mobilna aplikacija, savršen je asistent tokom vaših putovanja.

Jednostavnost korišćenja je jedna od glavnih karakteristika m:go aplikacije te je tako i plaćanje parkinga u BiH postalo nezamislivo bez ove aplikacije. Usluga plaćanja parkinga omogućena je i svim m:tel korisnicima kad se nalaze na teritoriji Srbije, te je u samo nekoliko klikova moguće platiti parking u gotovo svim gradovima bez razmišljanja o karticama, dopunama i slanju SMS-ova.

m:go aplikacija - vaš savršeni mobilni asistent i na putovanjima. m:tel

Pored toga, tu su i roming tarifne opcije za komunikaciju u zemljama širom svijeta koje možete aktivirati kako biste na svom putovanju bezbrižno koristili mobilni internet.

Putem m:go aplikacije možete aktivirati isključen broj, a ukoliko imate dodatno pitanje ili vam je potrebna asistencija, tu je uvijek dostupna komunikacija sa m:tel korisničkim centrom koji će vam veoma brzo odgovoriti na svako vaše postavljeno pitanje i pomoći da bez brige upravljate svojim telekomunikacionim uslugama bilo gdje u svijetu.

Zato ukoliko već niste, ovu aplikaciju već danas besplatno preuzmite putem Google Play Store-a, App Store-a ili Huawei AppGallery i uvjerite se zašto je m:go postao prvi izbor svakog modernog putnika.

Više o aplikaciji pročitajte na mtel.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.