NAJNOVIJI STANDARDI

Raiffeisen banka u Bijeljini još bolja i savremenija: Renovirana poslovnica za još bolju uslugu

Danas svakodnevno servisiramo potrebe preko 15.000 klijenata fizičkih lica i skoro 1.500 pravnih lica, rekla je Stević

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5
Marketing

27.8.2024

Uz prisustvo klijenata i poslovnih partnera Raiffeisen banka u Bijeljini je svečano obilježila završetak renoviranja poslovnog prostora u centru Semberije.

- Uvažavajući savremene trendove poslovanja renovirali smo naš poslovni prostor u Bijeljini kako bi još bolje bili na usluzi našim klijentima, ali i poboljšali radne uslove za naše kolege. Raiffeisen banka je prisutna u Bijeljini još od 2003. godine, a na sadašnjoj adresi se nalazimo od 2008. godine.

Danas svakodnevno servisiramo potrebe preko 15.000 klijenata fizičkih lica i skoro 1.500 pravnih lica, kojima smo ovom adaptacijom olakšali direktno poslovanje sa Raiffeisen bankom - izjavila je Brankica Stević direktorica Filijale Bijeljina.

Renoviranje poslovnice u Bijeljini je urađeno u skladu sa najnovijom inovativnim i održivm riješenjima tokom kojeg su korišteni tehnološki i ekološki materijali prilagođeni potrebama banke koji istovremeno doprinose zaštiti okoliša.

Pored stručnog osoblje za personalizovane finansijske usluge, od sada na raspolaganju klijentima je i moderna ATM zona kao i inovativna tehnološka riješenja Raiffeisen digitalnih servisa koja omogućavanju kontinuiranu dostupnost bankarskih usluga u bilo kojem trenutku 24/7.

- Ulaganjem u infrastrukturu i ljude želimo dodatno unaprijediti korisničko iskustvo poslovanja sa Raiffeisen bankom te omogućiti vrunsku uslugu i efikasnije ispunjavanje svakodnevnih potreba naših klijenata iz Bijeljine, Semberije i Podrinja koji su nam ukazuju povjerenje, ali istovremeno pokazati našu posvećenost i predanost rastu i razvoju u ovoj regiji - zaključila je Stević.

Poslovnica se nalazi na adresi Karađorđeva bb, a svoje usluge klijentima pruža radnim danom od 08:00 do 16:30.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.