IZJAVA

Ćorić: Izuzetno respektiram ekipu Igmana i njihovog trenera, ali vjerujem u pobjedu

Govorio je pohvalno o svim igračima i izrazio nadu da će se fudbaleri koji su nedavno stigli pokazati kao pojačanja

Denis Ćorić. Fena

FENA

16.8.2024

Fudbaleri Željezničara u trećem kolu Wwin lige Bosne i Hercegovine u subotu na Grbavici dočekuju ekipu Igmana iz Konjica.

Nakon trijumfa u prethodnom kolu u gostima protiv Veleža, u Željezničaru se nadaju novoj pobjedi, ali trener ekipe Denis Ćorić poziva na oprez, naglašavajući da igraju protiv izuzetno kvalitetne ekipe.

- Iznimno respektiram ekipu Igmana, koja ima dosta kvalitetnih pojedinca, vodi ih trener kojeg izuzetno cijenim, Husref Musemić. Radi se o ekipi koju trebamo respektirati, pobijedili su nas u pripremama. No, maksimalni fokus je na moju ekipu, dečki dosta dobro rade, dobra je atmosfera i tako želimo i nastaviti - rekao je Ćorić na pres-konferenciji.

Kada je u pitanju igrački kadar, Ćorić ističe da ima malih problema s obzirom da je nekoliko igrača dobilo virozu, ali da je pozitivna stvar da su igrači koji su nedavno došli u ekipu registrovani i bit će u konkurenciju.

Govorio je pohvalno o svim igračima i izrazio nadu da će se fudbaleri koji su nedavno stigli pokazati kao pojačanja.

- Nadam se da ćemo napraviti dobru ekipu. Igramo na Grbavici i očekivanja su uvijek velika, a to su tri boda. Ako budemo na izdanju na kojem smo bili zadnju utakmicu vjerujem da ćemo izaći kao pobjednici – dodao je.

Susret Željezničar – Igman igra se u subotu od 21 sat.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.