NA ŽALOST FANOVA

Ništa od povratničke turneje "Spice Girls": "Spajsice" nikako da zakopaju ratne sjekire

Džeri i Mel posljednji su se put srele u aprilu, na proslavi 50. rođendana Viktorije Bekam

"Spice Girls" raspale su se 2001. godine. Fiona Hanson

E. Ag.

14.8.2024


„Spice Girls“ odavno su planirale turneju na kojoj bi se okupile sve članice benda. No, čini se kako se ponovno okupljanje neće dogoditi. Navodno je razlog odnos Džeri Halivel (Geri Halliwell) i Mel B, koji se u posljednje vrijeme pogoršao, piše Daily Mail.

Kako prenosi Daily Mail, pjevačice su se posvađale do te mjere da je Džeri u potpunosti odustala od turneje s ostatkom benda.

- Džeri je imala dovoljno problema nakon drame s odnosom njenog supruga i njegove asistentice, bilo je to dovoljno teško vrijeme i jednostavno je izgubila strpljenje s Mel i njenim sitnim zamjerkama i šalama. Otišla je, a bez Džeri se to zaista neće dogoditi. U prošlosti je ona bila pokretačka snaga grupe, ali trenutačno ne želi imati posla s Mel, a kamoli s njom dijeliti pozornicu - rekao je izvor za strane medije te dodao kako su uvijek imale 'nezgodnu' vezu, ali da je sad postalo još gore.

Džeri i Mel posljednji su se put srele u aprilu, na proslavi 50. rođendana Viktorije Bekam (Victoria Beckham), a navodno su se osjetile tenzije između njih.

- Mel je pokušala izgladiti situaciju s Džeri na zabavi, ali nije prošlo kako je planirala. Ona se smijala svemu tome, ali džeri nije bila zainteresirana za to što ona ima reći i otišla je. Kada je došlo vrijeme za zajedničku fotografiju, Džeri se udaljila od Mel što je više mogla i bilo je jako neugodno za gledati - istaknuo je izvor.

Inače, Spice Girls raspale su se 2001. godine. Džeri je bend napustila 1998. godine, a djevojke su tri godine kasnije odlučile da više neće nastupati zajedno.

Ponovno su se okupile 2007. godine zbog turneje, a posljednji put su sve zajedno nastupale 2012. godine na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu. Bend je 2019. godine također išao na turneju, ali im se Viktoria nije pridružila, piše 24sata.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.