UPRISTOJILA SE

Hajdi Klum se konačno obukla: Nakon objave u toplesu pažnju privukla lepršavom haljinom

Manekenka se prvi put pojavila u javnosti nakon što je nedavno uslikana kako se sunča u toplesu

Objavljivala atraktivne snimke i fotografije. Instagram

E. Ag.

22.8.2024

Njemački supermodel Hajdi Klum (51) gostovala je u popularnom američkom talent šouu "America's Got Talent", a paparaci su je uhvatili ispred studija u izazovnom izdanju.

Hajdi Klum uslikana je u utorak u Kaliforniji dok je dolazila na snimanje u lepršavoj bijeloj maksi haljini sa volanima. Nasmijana i dobro raspoložena, mahala je okupljenim fotografima.

Haljina koju je njemačka ljepotica ponijela ima cvjetne detalje, a krase je V-izrez i duboki dekolte.

Stajling je zaokružila jednostavnim bijelim sandala na štiklu i kožnom torbom u istoj boji, a detalji u vidu lančića i velikih minđuša upotpunili su priču.


Hajdi Klum došla raspoložena na snimanje. Dailymail.co.u

Plava kosa slobodno je padala preko ramena, a bio je tu i neizostavni ljetni detalj - naočale za sunce.

Hajdi Klum se prvi put pojavila u javnosti nakon što je nedavno uslikana kako se sunča u toplesu. Fotografije su obišle svijet.

Da podsjetimo, zanosna manekenka je od 2019. u braku s rokerom Tomom Kaulicom (34) iz grupe Tokio Hotel. Vjenčali su se u Italiji poslije godinu veze. Hajdi je u više navrata govorila da joj se sa Tomom desila ljubav na prvi pogled.

- On je najdivnija, najslađa, najbrižnija osoba koja zna da voli. Osjećam se tako sretno. Ne znam kada sam posljednji put bila ovako sretna u životu. On je apsolutno divan. Možda zato što je Nijemac i što se razumijemo na drugačiji način. Ali za sada je dobro - rekla je Klum jednom prilikom za People.

Hajdi iz prethodnih veza ima četvero djece. Troje iz braka s muzičarom Silom, dok je otac najstarije kćerke Helen Flavio Brijatore.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.