POPUSTILE KOČNICE

Baš joj je vruće: Hajdi Klum prvo bila u toplesu, sada komadićem tkanine prekrila intimnu zonu

Atraktivna plavuša je pozirala u minijaturnom bikiniju koji više otkriva nego što pokriva

Hajdi Klum gazi šestu deceniju. Instagram

E. Ag.

7.8.2024


Popularna manekenka Hajdi Klum (Heidi, 51) ponovo je napravila haos na mrežama objavivši novi seksi snimak na kojem pozira u minijaturnom bikiniju leopard printa. Atraktivna plavuša još jednom je dokazala da joj na izgledu mogu pozavidjeti mnogo mlađe žene i djevojke.

Manekenka u šestoj deceniji žari i pali i bez ustezanja nosi kupaći kostim koji više otkriva nego što pokriva, pogotovo donji dio kupaćeg kostima. Ona je na Instagramu objavila snimak i našalila se da joj zbog tračica na bikiniju ostati bijele linije na preplanulom tijelu.


Hajdi Klum je prije nekoliko dana proslavila godišnjicu braka s Tomom Kaulicom (Kaulitz) na plaži i tada je svog supruga počastila svojim vrelim izdanjem. Naime, ona se skinula i toples, a onda uzela telefon i počela da se snima.

Manekenka je na plaži nosila samo donji dio bikinija, a svoje je grudi pokušala da pokrije rukama. Međutim, na snimku je u jednom trenutku pokazala previše, a čini se da to njoj nije stvaralo problem.

Osim grudi, pokazala je i duge noge koje je podigla uvis, dok je njen suprug ležao i "spavao" ispod nje. Supružnici su potom objavili i zajedničke fotografije te još jednom pokazali koliko su zaljubljeni.

Hajdi i Tom upoznali su se 2018. godine na rođendanskoj zabavi, a nekoliko mjeseci kasnije su ih uhvatili kako se ljube na snimanju šou programa "America‘s Got Talent". Iste godine su se vjerili, a vjenčali su se u februaru 2019. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.