TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Ko je Aldina Bajić, koju je pretukao suprug: Život je nije mazio, pjevala je na privatnim zabavama Pjaniću i skupovima Rami Isaku

Prije desetak godina bolovala je i od teške bolesti, karcinoma

Aldina Bajić. Facebook

S. S. / Kurir.rs

prije 3 sata 31 minutu

Prije par dana desio se horor kada je poznati muzičar Adis Cigura pretukao svoju suprugu, pjevačicu Aldinu Bajić.

Neko vrijeme se pričalo da nešto nije kako treba u tom braku, a onda su počela otkazivanja nastupa, piše Kurir.rs.

Nekoliko dana poslije toga pojavio se stravičan video zapis, koji je nastao u dnevnom boravku spomenutog estradnog para. Na tom snimku se vidi kako Aldina sjedi na kauču u dnevnom boravku, a on počinje da je udara.

Aldina važi za jednu od najtraženijih bosanskih pjevačica, a u svijet muzike je zakoračila sa samo 13 godina. Ona čak i piše pjesme sama. Pjevala je mnogim regionalnim zvezdama na privatnim proslavama, između ostalog i fudbaleru Miralemu Pjaniću. Aldina je nastupala zajedno sa suprugom Adisom, koji je inače bio muzičar kod Šerifa Konjevića u bendu.

Nedavno je pjevala na predizbornim skupovima političke stranke Rame Isaka Snaga naroda.

Pjevačica je odlučila da se potpuno povuče nakon strašnog horora koji je preživjela, te je ugasila sve društvene mreže te 24 sata pod ljekarskom njegom i jakim medikamentima.

Podsjetimo, Aldina Bajić nije nikada imala lagodan život, borila se za svoju egzistenciju, za svoje parče neba, a prije desetak godina bolovala i od teške bolesti, karcinoma.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.