"ODVRATNO"

Šakira naprasno prekinula koncert kada je vidjela što jedan fan radi: "To se ne smije!"

Pjevačica je zaplesala uz svoju novu pjesmu u jednom noćnom klubu, a potom je pozornicu iznenada i napustila zbog obožavatelja

Nastup Šakire. Screenshot

D. H.

prije 3 dana

Pjevačica Shakira nastupala je ovog vikenda u jednom noćnom klubu u Miamiju, a svoj je nastup morala prekinuti zbog šokantnog poteza njezinih obožavatelja.

Shakira je plesala uz svoju novu pjesmu "Soltera", a u jednom je trenutku primijetila da su njezini fanovi usmjerili kameru ispod njezine haljine. Ubrzo je prestala plesati, a svoju je haljinu primila s obje ruke. Potom je odmahnula glavom obožavateljima te im tako pokazala da je shvatila što rade.

Nastavila je plesati, ali se ona opet okrenula prema istim ljudima iz publike, mahnula rukom i napustila pozornicu.

Video incidenta se proširio društvenim mrežama, a brojni su kritizirali to što su obožavatelji pjevačice radili. "Ljudi su odvratni", "Ovo je toliko razočaravajuće ponašanje. Umjetnici zaslužuju poštovanje i privatnost, na pozornici i izvan nje. Jako je važno omogućiti sigurno okruženje za svakog", "Shakira ne može ni uživati i plesati uz svoju pjesmu", pisali su brojni.

Pjevačica je u Miamiju nastupala nešto manje od dva tjedna nakon što je ispričala svoju stranu priče o sudskoj borbi zbog neplaćenog poreza. Shakiru su prošle godine optužili da nije platila 14,5 milijuna eura španjolskog poreza na dohodak između 2012. i 2014. godine. Naposljetku se pjevačica nagodila sa španjolskim tužiteljima, a nedavno je rekla da je bila "progonjena" prije nego što se odlučila nagoditi. Shakira je objavila svoje pismo u El Mundu te je španjolsku poreznu upravu optužila za seksističku kampanju zastrašivanja koja je završila tako da se nju prikazalo kao "lovački trofej". U pismu je optužila i ministarstvo financija da su je javno "spalili na lomači kao vješticu tijekom Inkvizicije".

"Možda se čini neshvatljivim, ali za mene je španjolsko desetljeće bilo financijski izgubljeno desetljeće i to ne zato što sam ja malo radila, kao što svi znaju. Imala sam 120 koncerata u 90 različitih gradova. Kako osoba koja ima 120 koncerata može izgubiti novac? Zvuči čudno, znam, ali danas se moja imovina sastoji od onoga što sam zaradila prije nego što sam stigla u Španjolsku i onoga što sam zaradila kad sam je napustila. Sve što sam zaradila u godinama između je otišlo Španjolskoj", poručila je tada. Rekla je i da se nagodila kako bi zaštitila svoju djecu, a istaknula je i da je plaćala puno više poreza nego što je trebala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.