NESTAO IZ SARAJEVA

Ovo je jedini videointervju koji je glumac Kasumović dao u prethodne 4 godine: Pripremao poparu

Sve se dogodilo nakon predstave Beogradskog narodnog pozorišta "Tiho, tiše", koja je izvedena u sklopu 6. Sarajevo Festa 16. septembra, u NPS

Moamer Kasumović. Screenshot

E. T.

prije 7 sati 45 minuta

Nakon što su mediji objavili informaciju da je glumac Moamer Kasumović osuđen na godinu zatvora zbog krivičnog djela bludne radnje, otvorile su se brojne rasprave, je li to razlog zašto je Kasumović napustio Sarajevo. 

Kako je objavljeno, mladić je u svojoj potresnoj ispovijesti u Narodnom pozorištu kazao da je cijeli slučaj imao i sudski epilog i da za to postoji sudska presuda.

"Molim vas, želim nešto da kažem!" - ustao je i rekao mladić. 

Sve se dogodilo nakon predstave Beogradskog narodnog pozorišta "Tiho, tiše", koja je izvedena u sklopu 6. Sarajevo Festa 16. septembra, u Narodnom pozorištu Sarajevo. 

Da li je tema nasilja ili nešto drugo iniciralo mladića iz publike da ustane i onim što je izjavio skrene pažnju i nadasve zgranutost prisutnih, teško je reći.

Kasumovića godinama nema u medijima, ako i ima to je veoma rijetko. Posljednji dostupan videointervju bio je za državnu televiziju Crne Gore u kulinarskom šou kada je pripremao tradicionalno jelo poparu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.