POZNATA VODITELJICA

Jovana Joksimović kao holivudska diva: Italija joj prija kao malo kome

Jača šminka sa crvenim karminom odlično se uklopio u neprolaznu kombinaciju, a boja ruža naglasila je voditeljkin širok i blistav osmijeh

Jovana Joksimović. Instagram

Telegraf.rs

22.7.2024

Voditeljica Jovana Joksimović oduševila je pratioce na društvenim mrežama kratkim pregledom svog stajlinga sa svečanosti u Italiji, piše Telegraf.rs.

Pažljivo je izabrala sigurnu kartu u modnom izboru i pokazala zašto crna haljina nikada ne iznevjeri. Naime, obukla je crnu dugu toaletu koja je krojena u kombinaciji sa crnim tilom od koljena do poda. Kako je odlučila da otkrije ramena, Jovana je iskoristila tu priliku da stajlingu doda još šarma, te je izabrala crne, naborane rukavice od istog tila koji se nalazi na haljini.

Jača šminka sa crvenim karminom odlično se uklopio u neprolaznu kombinaciju, a boja ruža naglasila je voditeljkin širok i blistav osmijeh.

Frizuru, takođe, nije izostavila, te je kosu uvila tako da njeni plavi pramenovi dođu do izražaja. Razdjeljak je ostavila po strani, tako da jedan veći uvojak može da "dominira" kraj njenog lica, a cjelokupnom izgledu frizura je donijela dašak starog Holivuda.

Da uživa u čarima Italije, zemlje mode i elegancije, pokazala je kroz nekoliko nanizanih fotografija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.