UŽIVANJE NA SUNCU

Maja Šuput kao u erotskim filmovima: Crni badić i puno pijeska po njoj!

Maja Šuput voli objavljivati fotografije sebe i svoje porodice na društvenim mrežama, a kako je stiglo ljeto, sve češće su to fotke s plaže

Maja Šuput. Instagram

24sata.hr

19.7.2024

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (44) ovih dana stvarno uživa. Često na društvenim mrežama objavljuje fotografije s obitelji kako se sunčaju, igraju ili se jednostavno opuštaju kraj bazena. Sada je objavila i fotografiju s pješčane plaže, na kojoj je u prvom planu Majin crni gornji dio kupaćeg kostima, kao i pijesak koji joj se zalijepio na tijelo. 

- Ajde da i ja jednom objavim prirodnu sliku - napisala je pjevačica u opis, a stavila je i drugu verziju fotografije, s crno-bijelim filterom.

Ispod fotografije zaredali su se brojni komplimenti na njezinu figuru i izgled.

Ta ti je predivna, Majo', 'Kao iz bajke, seksi, top!', 'Ti si zgodna, vatrena i seksipilna', pisali su joj pratitelji.  

Maja Šuput. Instagram

Početkom jula je Maja zajedno sa Sandijem Cenovom objavila videospot za pjesmu 'Opasna kombinacija'. U spotu putuju kroz pet različitih razdoblja, od baroknog sjaja, preko nostalgičnih četrdesetih i pedesetih godina, kroz uzbuđenje sadašnjosti pa sve do daleke, futurističke budućnosti.

- Sandi i ja smo se 'kidali' od smijeha dok smo snimali spot - ispričala nam je tada pjevačica.

- Bilo je smiješno vidjeti Sandija u svim tim kombinacijama, a i mene u baroku, no sve mi je bilo izuzetno zabavno i fora. Često smo se smijali kad bismo se sjetili anegdota s raznih koncerata i nastupa iz prošlih vremena - dodala je. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.