KRALJEVSKA PORODICA

Šokantno otkriće u knjizi: Kralj Čarls bi mogao oduzeti titule Hariju i Megan

Bover tvrdi da kralj neće poštedjeti ni njihovu djecu nastave li s optužbama i negativnim pričama o kraljevskoj porodici

Kralj Čarls. AP

L. S. R.

5.11.2022

Kralj Čarls (Charles) bi princu  Hariju (Harry) i njegovoj supruzi Megan Markl (Meghan Markle) mogao oduzeti kraljevske titule ako nastave štetiti imidžu kraljevske porodice, tvrdi Tom Bover (Bower), kraljevski stručnjak i autor knjige "Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora".

On tvrdi da kralj neće poštedjeti ni njihovu djecu nastave li s optužbama i negativnim pričama o kraljevskoj porodici čije titule još uvijek koriste.

Kao što je ranije najavljeno, memoari princa Harija pod imenom "Rezerva" izaći će u januaru iduće godine, a par navodno snima i dokumentarac za Netflix, u kojemu bi mogli iznijeti još prljavštine iz kraljevskog života.


Bover tvrdi da je kralj pokušavao razgovarati sa sinom i snahom i upozoriti ih te im je zaprijetio da će biti isključeni iz porodice ako nastave s otkrivanjem porodičnih tajni i klevetanjem kraljevske porodice.

Ipak, da bi se Hariju i Megan oduzele titule vojvode i vojvotkinje Saseksa (Sussex), mora se uključiti britanski parlament. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.