NAKON 12 GODINA BRAKA

Šakira ponudila Pikeu ogroman novac da odustane od starateljstva

Španski mediji navode da je Pike bijesan i da ne želi bez borbe da se odrekne svojih nasljednika

Đerar Pike i Šakira. Arhiva

A. Z.

16.7.2022

Fudbaler Đerar Pike (Gerard Pique) i kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) bili su 12 godina u zajednici, a onda je sve puklo zbog prevare igrača Barselone. I kako to biva u brakorazvodnim parnicama, obje strane ne biraju sredstva da bi došli do cilja.

Nažalost, u cijeloj priči stradaće nevini, njihovi sinovi Milan i Saša. Šakira želi da napusti Barselonu i što prije se preseli u Majami, u Ameriku. Zato je angažovala tim advokata kako bi ubrzali proces da ona, kao majka, dobije starateljstvo nad dječacima.


Španski mediji navode da je Pike bijesan i da ne želi bez borbe da se odrekne svojih nasljednika. As Barselone hoće da pokrene novi sudski spor, ukoliko se Šakira preseli u Ameriku prije odluke suda o starateljstvu nad djecom. Navodno, pjevačica je poslala ponudu bivšem izabraniku, kako bi ga nagovorila da promijeni stavove, te da ona sa djecom započne novi život u Americi.

Njena ponuda glasi: 

- Pike ne bi trebalo da plaća alimentaciju, a sinove bi mogao da posjećuje pet puta godišnje, uz pokrivene putne troškove. Isto tako, Šakira je ponudila i 2.000.000 dolara Pikeu kako bi platio poreski dug koji ima prema Španiji.

Međutim, fudbaler je odbio sve ponuđeno i odlučio da pravdu istjera na sudu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.