JET SET

Lepa Brena otkrila tajnu svog uspjeha

Arhiv

Kurir

5.3.2018

Lepa Brena, koja je nedavno proslavila 35 godina karijere, kroz svoju dugogodišnju karijeru doživjela je i mnogo teških trenutaka, ali je uvijek na život gledala pozitivno i kroz rad je izlazila kao veliki pobjednik. 

- Ja sam uvijek dobro raspoložena i nisam pesimista, vrlo sam opstimistična. Mislim da imam mnogo razloga da budem sretna i zadovoljna i to je moje obilježje - otkrila je Brena u jednoj emisiji.

Printscreen

Voditeljica Jovana Joksimović otkrila je kakva je ustvari pjevačica kada se naljuti.

- Malo opsuje nešto kroz osmijeh i nastavi dalje kao da se ništa nije ni desilo - objasnila je Jovana.

- Lično mislim da probleme moraš rješavati. Postoje dvije solucije svakog problema: ili ćete ga riješiti pa biti sretni ili ga nećete riješiti... ali prihvatite i jednu i drugu opciju - objasnila je Brena tajnu svog uspjeha.

Iako je ostvarena žena i privatno i profesionalno, Brena i dalje radi i stvara i smatra da je sretan čovjek koji radi. Nedavno je promovirala svoj dokumentarni film, a sad i novi album, dok su nove pjesme već hitovi.  

Printscreen

- Uvijek sam razmišljala kada vidim Šer (Cher), Tinu Tarner (Turner), Džegera (Jegger), koji je dobio unuče do unuka, pa i one koji su situirani, da rade jer to ih održava u životu. Mi zapošljavamo ljude oko nas, učimo ih, da ne dolaze u situaciju da jedva čeka penziju. Trebaju biti sretni što rade - rekla je pjevačica.

Podsjećanja radi, Brena je u dokumentarcu otkrila da će je uvijek boljeti što je njeno dijete bilo oteto i što nikada nije pronađen i kažnjen onaj ko je to uradio. Izborila se i sa svojom bolešću prije osam godina, kada je hitno morala na operaciju jajnika. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.