JET SET

Kaje se zbog razvoda: Ana moli Darka za pomirenje?

Avaz.ba

29.1.2018

Ana Sević i Darko Lazić su 17. januara podnijeli zvanično saopćenje u kom su naveli da se razvode, ali izgleda da do kraja braka možda neće doći. 

Naime, Ana je, kako objašnjava izvor blizak Kuriru, inicirala povlačenje papira koje su predali na sudu. Ona, navodno, njihovoj ljubavi želi da da šansu.

Oni jesu podnijeli papire za razvod i odlučili da stave tačku na sve, ali Ana je potom incirala da pokušaju da se pomire i da prebrode krizu. Darko joj je u početku odbijao poruke i pozive, a ona je davala sve od sebe da ga čak i putem zajedničkih prijatelja izmoli da on pristane na ovakvu njenu odluku. Zasad Darko normalno provodi vrijeme sa njegovom mezimicom, ali stalan povratak kući će sačekati ako do njega uopće dođe. Ipak, Ana je sretna zbog toga što je nakratko smirila tenziju koja vlada među njima - objašnjava izvor. 

Kako izvor navodi, pitanje je da li će zaista doći do pomirenja.

- Posle nekoliko telefonskih razgovora odlučili su da se nađu, porazgovaraju o svemu, žele da određene stvari dovedu na svoje mjesto, ali neizvjesno je sve dalje - rekao je izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.