MOSTRA 2024

Bred Pit prvi put sa Ines de Ramon na crvenom tepihu na ovogodišnjoj Veneciji

Bred Pit i Ines de Ramon opčinili su publiku svojim prvim red carpet pojavljivanjem, u društvu sa Amal i Džordž Klunijem

Bred Pit. Istagram

I. B.

2.9.2024

Dok zvijezde A-liste od početka Festivala sijaju na Lido di Venezia, jedan poseban susret izazvao je veliku pažnju. Amal i Džordž Klunijem (George Clooney), zajedno sa Bred Pitom (Brad Pitt) i njegovom partnericom Ines de Ramon (Inés de Ramon), napravili su senzaciju dolaskom u romantični italijanski grad.

Prvo pojavljivanje Breda i Ines na crvenom tepihu ujedno je postalo i jedno od najisčekivanijih. Iako su glumac i preduzetnica zajedno već dvije godine, do sada su svoju relaciju držali u strogoj privatnosti. 

Nakon što su očarali fanove nizom nježnih i romantičnih gestova u prethodnim neformalnim pojavljivanjima (sjetimo se trke Formule 1 za British Grand Prix), ostalo je pitanje kada će par zajedno zakoračiti na neki od važnijih filmskih događaja.

I zaista, tokom premijere filma "Wolfs", u kojem Bred Pit ponovo udružuje snage sa svojim nerazdvojnim prijateljem Džordž Klunijem.

Bred Pit. Istagram

Ines de Ramon zablistala je u bijeloj haljini: riječ je o drapiranom dizajnu sa asimetričnim "halter" izrezom, koji je upotpunila sandalama metalik boje.

Džordž Kluni. Istagram

Na kraju, iako su obojica glumaca odabrala crna odijela, odlučili su se za dva različita stila—Bred Pit je eksperimentisao sa pantalonama na zvonastog kroja dok je Kluni izabrao klasičaniji kroj.

Dzordz Kluni I Bred Pit. Istagram

Podsjetimo, nakon što su posljednji put zajedno radili na filmu "Burn After Reading", nadolazeći film "Wolfs" bit će njihov sedmi zajednički filmski projekat. Riječ je o dva ''vuka samotnjaka'' koji su prisiljeni da rade zajedno nakon što su dobili isti zadatak.

Bred Pit. Istagram

Uz njih, u filmu će se pojaviti još i Ostin Abrams (Austin), Ejmi Rajan (Amy Ryan), te Purna Jaganatan (Poorna Jagannathan).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.