LJUDI ŠOKIRANI CIJENOM

Influenserica u Dubrovniku probala "najskuplji burek na svijetu": "Bolje da si potrošila na gorivo do Bosne"

Mnogi korisnici su izrazili nezadovoljstvo zbog cijene, nazivajući burek turističkom prevarom

Poznata hrvatska influenserica Lada Kušec Deči. TikTok

E. Ag.

17.8.2024


Poznata hrvatska influenserica Lada Kušec Deči, koja na društvenim mrežama koristi pseudonim S.Lada.K, nedavno je svojim pratiteljima pokazala video u kojem isprobava, kako tvrdi, "najskuplji burek na svijetu". Probala ga je u Dubrovniku, gdje je tri štapića bureka platila čak 20 eura, što je izazvalo veliku pažnju njenih pratitelja.

U svom videu istaknula je da je jedan od bureka koji je probala bio neslan, ali da je poslovna ideja pekare koja ga prodaje u Dubrovniku zaista impresivna. Prema njenim riječima, pekara se odlikuje vrhunskim brendingom i strateškim pristupom prodaji proizvoda po visokoj cijeni, što je, kaže, u najmanju ruku inovativno.

- Vodim vas na najskuplji burek na svijetu, vjerojatno. U Dubrovniku sam platila 20 eura za tri mala štapića bureka. Iako sam očekivala turističku prevaru, burek od telećeg mesa bio je izuzetno ukusan. Burek od sira i špinata nije bio dovoljno posoljen - rekla je Lada u svom videu. Dodala je da bi, uprkos tome što joj je bilo ukusno, teško ponovno platila toliko za burek, ali da visoku ocjenu daje brendiranju i poslovnom pristupu pekarnice.

@s.lada.k

Idem u dubai na burek

♬ Dubai - Tea Tairovic

- Nikad ne bih ponovo dala 20 eura za ovakav burek, jer znam da mogu isti takav dobiti za dva eura. Tako da s te strane dajem ocjenu tri od 10. Ali sa strane poduzetništva, brendinga, dajem 100 od 10. A to potvrđuje činjenica da su otvorili poslovnicu i u Dubaiju - zaključila je poznata influenserica.

U komentarima ispod videa uslijedila je prava rasprava. Mnogi korisnici su izrazili nezadovoljstvo zbog cijene, nazivajući burek turističkom prevarom.

- "Tri bureka za 20 eura – to je skandal", "Bolje bi bilo da si te pare potrošila na gorivo za Bosnu, gdje bi se mogla nahraniti za puno manje", pišu joj komentatori.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.