ZASTRAŠUJUĆI REZULTATI

Influenserka iz Londona otišla u Tursku da sredi zube: Konačno može ponovo da žvaće

Trebale su četiri posjete u roku od jedne sedmice, ali je vrijedilo, kazala je Ivens

Dobila nove zube. Instagram

Z. K.

11.8.2024

Influenserka koja je dala pozamašnu svotu novca za operaciju u Turskoj, kako bi dobila "nov osmjeh", otkrila je da "konačno može ponovo da žvaće". 

Tridesetjednogodišnja Loren Ivens (Lauren Evens), iz Londona, stavila je fasete u inostranstvu, ranije ove godine, zbog čega nije mogla da žvaće, jede ili spava.

Inspiraciju je pronašla u Tifani Lejton (Tiffany Leighton), zvijezdi kultne "Netfliks" emisije "Love Island", koja je priznala da je promijenila zube nakon što su je tokom emisije maltretirali zbog neobično bijelog osmeha. Evans, kreatorka sadržaja koja ima više od 11.500 pratilaca na mreži, odlučila je da se vrati u Tursku kako bi popravila zube.

- Ponuđen mi je stomatološki tretman od kompanije koja je htjela da sklopi ugovor sa mnom - započela je priču Evans o svojoj prvoj „pogrešnoj“ proceduri i dodala:

"Nisam mnogo istraživala. Odatle sam otišla uznemirena i nesretna. Pokušala sam da se naviknem na svoje nove zube ali sam se borila da žvaćem, bilo mi je muka“.

Kako više nije mogla da se nosi sa osjećajem neugodnosti, odlučila je da ovaj put uradi istraživanje i tri mjeseca kasnije odletjela je u drugu kliniku u Turskoj.

Novi zubi. Instagram

- Trebale su četiri posjete u roku od jedne sedmice, ali je vrijedilo. Ugradili su mi 20 faseta, mogu da žvaćem i više ne izgledam "kao konj" - našalila se, a prenosi "Daily Mail".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.