ZATEKLA GA NA PLAŽI

Trudnica uhvatila supruga na djelu, a reakcija ljubavnice je šokantna

Keli, koja se na TikToku potpisuje kao "kellysophiaava" razotkrila je aferu svog muža tako što ga je zatekla na plaži s ljubavnicom

Uhvaćen muž s ljubavnicom. Screenshot

D. H.

17.7.2024

Pravi hit na mrežama postao je video jedne žene koja je uhvatila svog muža u preljubi. Trudnica u devetom mjesecu uhvatila je supruga s ljubavnicom na plaži, a onda je osula paljbu po njima i sve dokumentovala.

Keli, koja se na TikToku potpisuje kao "kellysophiaava" razotkrila je aferu svog muža tako što ga je zatekla na plaži s ljubavnicom, a cijeli događaj objavila je u tri videa na spomenutoj mreži.

Ljubavnica nasmijana, muž opušten

Blizu okeana, muž i ljubavnica su ležali na peškirima i uživali na suncu. A onda trudnica koja snima munjevitom brzinom prilazi paru i kreće u raspravu.

@kellysophiaava he took my dog with him too🤬😤 #cheater #cheaterfound #exposed #cheatinghusband #fbi #fyp #foryou #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp #investigation #nj #newjersey ♬ Work Iggy azalea - Emoji story🤷‍♀️🤷‍♀️

Međutim, iako ih je supruga iznenadila, oboje reaguju nevjerovatno ležerno, a ljubavnica se na kraju čak smije. Misteriozna žena ostaje da leži na zemlji, potpuno mirna i neuznemirena zbog bijesne trudnice.

Kreće rasprava

- Ja sam njegova supruga koja je trudna devet mjeseci. Ko si ti, dođavola - upitala je jadna žena.

Ni muž ni ljubavnica ne govore ništa niti pokazuju bilo kakvu reakciju.

- Trudna sam devet mjeseci. Termin mi je za dvije sedmice - uporno ponavlja.

U tom trenutku, ljubavnica se osmjehuje, ali se ne pomjera, ostaje u udobnom položaju na zemlji.

- Ko si ti, dođavola - ponovo pita, što izaziva smijeh kod žene.

Nekoliko trenutaka kasnije muž konačno prekida tišinu i uzima svoj peškir, rekavši: "Razveli smo se."

- Nismo razvedeni - vrišti bijesna žena - O čemu pričaš? - kaže, prije nego što doda: 

- Bio si danas kod mene.

Trudnica nastavlja da viče i ponovo se okreće ljubavnici: 

- Šta si radila s njim? Šta si radila s njim?

Neposredno prije nego što se snimak završi, muž prolazi ispred kamere, držeći povodac za psa.

Trudnica se možda ogriješila?

Cijela situacija je dokumentovana u tri videa, a u posljednjem je trudnica istakla da druga žena možda nije nimalo kriva i moli je za više informacija o njihovoj tajnoj vezi.

Žena svakako nije imala mira zbog onoga što je uradila suprugu, pa je svima napisala šta se dalje dešava s njenom situacijom.

- Moj bivši mi prijeti i pokušava da mi skine videozapise, tvrdeći policiji da sam ja dala njegovo ime, adresu i broj telefona. To je sve laž. Neće mi niko prijetiti i zastrašivati me više. Neću da šutim - napisala je ogorčena žena na TikTok videu i dodala.

@kellysophiaava Part 2.. the people on the beach yelled “take your garbage!!” because they left a bunch of trash #fyp #foryou #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp #cheater #cheating #cheatinghusband #fbi #caught #caughtintheact #nj #newjersey ♬ original sound - Kelly.

- Mali podsjetnik: Planiram da ispričam sve, ali čekam samo prvo da razgovaram sa svojim advokatom, da bih bila sigurna da ne radim ništa što bi potencijalno moglo da našteti mom slučaju. On ne odgovara na imejlove i pozive preko vikenda. Molim vas, ostavite pitanja koja imate i ja ću se potruditi da odgovorim na njih - pisalo je u posljednjem videu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.