BUDITE POSEBNI

Pet bajkovitih modela za vjenčanja kao ultimativna inspiracija za ljetnju mladu

Lagani svileni saten u stilu tridesetih ističe ženstvenu siluetu, dok otvorena leđa dodaju dozu suptilne senzualnosti

Bajkoviti modeli. Instagram

I. B.

13.7.2024

U romantičnoj atmosferi ljetnjih dana, vjenčanje predstavlja priliku da mlada zablista u vjenčanici koja spaja nježnost, sofisticiranost i udobnost u ovim ljetnim danima.

Spaja nježnost, sofisticiranost. Instagram

Svilena vjenčanica sa dugim rukavima

Ovaj model odiše vanvremenskom elegancijom. Lagani svileni saten u stilu tridesetih ističe ženstvenu siluetu, dok otvorena leđa dodaju dozu suptilne senzualnosti. Idealna je za mlade koje žele jednostavnu, ali sofisticiranu vjenčanicu.

Ektravagantna haljina. Instagram

Ektravagantna haljina sa dugačkim šlepom i glamuroznim šlicem

Ova vjenčanica je izuzetno glamurozna, sa dubokim šlicem na nozi i prišivenim cvjetnim detaljima. Prozirni šik rukavi koji polaze ispod ramena pružaju dodatnu eleganciju, čineći je savršenim izborom za svaku modernu princezu.

Bajkovita haljina koja otkriva vaša ramena. Instagram

Bajkovita haljina koja otkriva vaša ramena

Dostojna kraljevskog vjenčanja, ova haljina ima jednostavne i elegantne linije. Kratki rukavi i otkriveni rameni dio, zajedno sa dugmićima koji se spuštaju niz leđa, ovoj haljini dodaju poseban šarm. Suknja koja se poput šlaga na torti poetično spušta od struka nadole, stvara bajkovit efekat.

Bijela čipka od glave do pete. Instagram

Bijela čipka od glave do pete

Ovaj model svojom teškom čipkanom teksturom prati liniju tjela, dok dugački veo sa vezom tradicionalnog tipa dodaje uvijek poželjan dramatični element. Savršen je izbor za mlade koje žele da se osećaju unikatno i drugačije.

Minimalizam sa dozom diskretne ekstravagancije. Instagram

Minimalizam sa dozom diskretne ekstravagancije

Sa svojim neprenaglašenim korsetom i preljepim sitnim, ručno šivenim detaljima, ova vjenčanica izrađena je od nježnog materijala koji elegantno pada niz ramena. Uzak, čvrst materijal suknje dodaje klasičan i suptilan izgled.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.