HIT SEZONE

Veliki povratak pletenih torba, idealne za svaki dan

Dominiraju modeli od rafije, slame, jute i ratana i uglavnom dolaze u svojoj prirodnoj nijansi

Pletene torbe dolaze u raznim dezenima i formama. ILUSTRACIJA

A. F.

26.5.2021

Nova sezona donijela  je raskošne modne trendove, kao i povratak obožavanim modnim klasicima. Uz trendi odjevne komade, u kolekciji svakog brenda ističu se i upečatljivi modni dodaci bez kojih bi naše svakodnevne kombinacije bile nepotpune.


Torba je neizostavan modni dodatak u svakoj prilici, a ovog se ljeta opet vraćamo pletenim torbama. Od velikih do malih modela, torbe od prirodnih materijala zavladale su i ponudom high street brendova i dolaze u pregršt zanimljivih oblika i boja. Dominiraju modeli od rafije, slame, jute i ratana i uglavnom dolaze u svojoj prirodnoj nijansi ili pak u crnoj boji, a često su začinjeni i kožnim detaljima.


Ističu se klasični cekeri koje ćete rado nositi na plaži, ali i u svakodnevnim kombinacijama, ali i male pletene torbe koje su savršen izbor za sve prilici. Upravo su male pletene torbe se posebno izdvajaj,  dolaze u stilu simpatičnih korpica ili malih kofera, onih za nošenje preko ramena ili pak mini cekera i bez imalo sumnje će začiniti svaku gradsku kombinaciju. Najpopularniji su modeli koji su kombinirani s detaljima od crne ili pak smeđe kože.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.