TOKOM DNEVNIKA

Novinarka Tatjana Munižaba napravila veliki gaf: Odgovorio joj političar

Umjesto imena Predraga Freda Matića, koji je preminuo iznenada u 63. godini života, spomenula je živog i zdravog Joška Klisovića

Munižaba: Zamijenila imena. HTV

Dž. R.

30.8.2024

Tokom jučerašnjeg Dnevnika HTV-a, Tatjana Munižaba, iskusna novinarka, napravila je veliki gaf.

Zamijenila imena

Prilikom javljanja s Iblerova trga Munižaba je u reportaži o unutarstranačkim izborima u SDP-u umjesto ime Predraga Freda Matića, koji je preminuo iznenada u 63. godini života, spomenula je živog i zdravog Joška Klisovića, predsjednika Gradske skupštine Zagreba.

- Politička previranja u stranci su u dosadašnjem dijelu kampanju izostali. Razlog za to je vjerojatno i prerana i iznenadna smrt Joška Klisovića, izgovorila je Munižaba u 31. minuti Dnevnika.

Mnogobrojni upiti

Promptno je reagirao Joško Klisović, koji se o tome oglasio na Facebooku. Izvijestio je svoje pratitelje da je ‘živ, zdrav i motiviran i spreman za političku borbu‘.

- Drage prijateljice i prijatelji, kolegice i kolege, svi koji ste pratili HRT Dnevnik, zbog mnogobrojnih upita obavještavam vas da sam živ, zdrav i što je najvažnije motiviran i spreman za političku borbu za interese građana.

Štaviše, obavještavam vas da sam danas predao kandidaturu za člana predsjedništva SDPa!

Socijaldemokracija je moj izbor i izrazito sam motiviran staviti svoje znanje i kompetencije na raspolaganje kako bi SDP ponovno postao prvi izbor većine građana i stranka koja će voditi državu na pošten, učinkovit i kompetentan način - poručio je Klisović.

Odgovor Klisovića. Facebook

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.