HRVATSKA

Policija objavila detalje nesreće u Bjelovaru: Otac bez vozačke motociklom podletio pod auto, ubio sebe i svoje dijete

U trenutku nesreće vozač motocikla nije koristio zaštitnu kacigu dok je dijete putnik na motociklu koristilo zaštitnu kacigu

Policija na mjestu nesreće. Bjelovar.live

B. C. / Bjelovar.live

3.8.2024

Policija je objavila detalje prometne nesreće u kojoj su u petak oko 19.20 sati smrtno stradale dvije osobe u mjestu Kegljevac nedaleko kod Bjelovara, piše Bjelovar.live.

Kako su naveli, 32-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom kroz Kegljevac pri čemu se kao putnik na motociklu nalazilo dijete.

U jednom trenutku 32-godišnjak je u zavoju izgubio nadzor nad motociklom zbog čega je došlo do pada i klizanja motocikla po kolovozu te je motocikl udario u prednji dio auta bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak, a koji se kretao iz suprotnog smjera.


Mjesto nesreće. Bjelovar.live

U trenutku nesreće vozač motocikla nije koristio zaštitnu kacigu dok je dijete putnik na motociklu koristilo zaštitnu kacigu.

U nesreći su na mjestu događaja smrtno stradali 32-godišnji vozač motocikla i dijete putnik na vozilu.

Uviđajem na mjestu događaja rukovodila je zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru koja je naložila obdukciju stradalih osoba.     

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.