POZVAO GA U CRNU GORU

Milatović nakon susreta s Vučićem: Naša obaveza prema građanima je da imamo najbolje moguće prijateljske odnose

Preduslov za to je slanje novih ambasadora u Podgoricu i Beograd, o čemu sam razgovarao s Aleksandrom Vučićem, rekao je Milatović

Milatović i Vučić. Twitter

A. O.

10.7.2023

Crnogorski predsjednik Jakov Milatović boravi u posjeti Srbiji gdje se sastao s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Tim povodom Milatović se oglasio na Twitteru.

- Moja prva zvanična posjeta regionu je posjeta Beogradu, kao znak revitalizacije i unapređenja odnosa Crne Gore i Srbije. Vežu nas zajednička historija i tradicionalna bliskost, intenzivna ekonomska saradnja, reformski izazovi na evropskom putu – ističe Milatović.

Dodao je da je njihova obaveza prema građanima da imaju najbolje moguće, prijateljske odnose, uz puno međusobno uvažavanje i onda kada o određenim temama ne misle isto.

- Preduslov za to je slanje novih ambasadora u Podgoricu i Beograd, o čemu sam razgovarao s Aleksandrom Vučićem. Zahvalio sam mu na ukazanom gostoprimstvu i uzvratio pozivom da posjeti Crnu Goru. Dobrosusjedski odnosi i saradnja bili su i tema sastanka s predsjednikom Narodne skupštine Srbije Vladimirom Orlićem – poručio je Milatović.

Objava na Twitteru. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.