HOROR

Tijelo ukrajinskog repera nađeno raskomadano u zamrzivaču: Supruga negira optužbe

Žena je objasnila policiji da je željela da sakrije tijelo kako bi “jednostavno nestao”, te niko ne bi znao da je umro od predoziranja

Suprga repera tvrdi da se predozirao. Mash

Avaz.ba

2.8.2020

Tijelo ukrajinskog repera Endija Kartrajta (30) nađeno je raskomadano u zamrzivaču. Uhapšena je njegova supruga Marina Kokal, a djelovi tijela nađeni su u njihovom apartmanu u San Peterburgu.

Marina (36) negira odgovornost za ubistvo i tvrdi da je reper umro od predoziranja narkoticima.

CNN je javio da je u policijskom izvještaju navedeno da je Marina isjekla na komade tijelo svog supruga, oprala sve njegove unutrašnje organe, konzervirala solju njegove udove i sve sklonila u zamrzivač.

Prema nepotvrđenim navodima, Marina je kontaktirala svog advokata, objasnila mu da se njen muž predozirao i pitala za savjet.

Žena je objasnila policiji da je željela da sakrije tijelo kako bi “jednostavno nestao”, te niko ne bi znao da je umro od predoziranja.

Žena je objasnila policiji da je željela da sakrije tijelo kako bi “jednostavno nestao”. Baza

Ukoliko istraga pokaže da Kokalova nije govorila istinu najvjerovatnije će da bude optužena za ubistvo, a ukoliko se utvrdi da je govorila istinu biće optužena zbog “nasilja nad mrtvim tijelom”, prenose tamošnji mediji. 

Prema ruskom kanalu REN TV, prve analize pokazale su da u tijelu repera nije bilo tragova droge. Uskoro će biti sprovedeno drugo, temeljnije ispitivanje.

Kokalova i reper, čije je pravo ime Aleksandar Juško, imaju malo dijete.

Kartrajt je dobro poznati reper u Rusiji. Rođen je 1990. godine u ukrajinskom gradu Nižin, a dvijehiljaditih se preselio u Sankt Peterburg.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.