ULIČNA PLJAČKA

Poznati reper ubijen na ulicama Ohaja

Muzička zvijezda je pronađen u lokvi krvi, a medicinski radnici su pokušali da mu pruže reanimaciju, ali nisu uspjeli da ga spase

Majkl Robinson. Instagram

Dž. R.

prije 13 sati 7 minuta

Reper Ralan Stajls, 22, ubijen je tokom ulične pljačke. Majkl Robinson bio je napadnut u Kolumbusu u Ohaju,  kada je pljačkaš pokušao da mu ukrade lanac.

Odbio je predati

Svjedoci tvrde da je muškarac otvorio vatru nakon što je reper odbio da preda ogrlicu.

Muzička zvijezda je pronađen u lokvi krvi, a medicinski radnici su pokušali da mu pruže reanimaciju, ali nisu uspjeli da ga spase, piše Miror.

Prema izvještaju "Columbus Dispatch", Mahmud Hasan je kasnije uhvaćen i optužen za njegovo ubistvo.

Dvadesetčetvorogodišnjak, prethodno hapšen zbog neovlaštenog ulaska i krađe, prebačen je u zatvor okruga Franklin. Suđenje će mu biti održano u ponedeljak.

Ralan Stajls je postao viralan prije dvije godine sa svojim remiksom korejskog fenomena iz 2019., popularne dječije pjesme "Baby Shark".

Njegova verzija je pogledana više od četiri miliona puta i donijela mu ugovor sa Republic Records.

Odao počast

Brat muzičara, također reper poznat kao "Lil Goat", odao je emotivnu počast objavljujući video i fotografije njih zajedno na društvenim mrežama.

- Još uvijek čekam da me pozoveš i kažeš mi da je sve ovo šala. Moje srce je slomljeno, nikada neću biti isti. Išli smo od repovanja za stolom za ručak u osnovnoj školi do superzvijezda. Sanjali smo zajedno, jeli zajedno, borili se zajedno, potpisali naš prvi ugovor zajedno. Volim te brate, i dok sam živ, ti nikada nećeš umrijeti. Čuvaj me. Počivaj u miru, mali brate - napisao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.