KOTOR-VAROŠ

Teška saobraćajna nesreća u mjestu Zabrđe: Mladića usmrtilo vozilo pred kućnim pragom

Mjesto gdje se dogodila nesreća

O. MATAVULJ

4.8.2018

Dejan Kršić (32) iz Kotor-Varoši poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se prekjučer oko 2.20 sati dogodila na putu Kotor-Varoš - Banja Luka, u mjestu Zabrđe. Kršića je nedaleko od njegove kuće udario Fiat, kojim je upravljao njegov sugrađanin Saša Panić (47).

Obavljen uviđaj

Kako nezvanično saznajemo, Kršić je kobnu noć bio na Ilindanskom vašaru i jedan od prijatelja ga je dovezao do kuće. Međutim, prije ulaska u dvorište Kršić je morao prijeći preko magistrale i pretpostavlja se da ga je u tom trenutku automobil i udario.

- U nezgodi je učestvovao Saša Panić, koji je upravljao Fiatom, i pješak Dejan Kršić, koji je tom prilikom nastradao - rekla je Maja Đaković-Vidović, portparol Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci.

Prema njenim riječima, uviđaj na mjestu nesreće obavili su dežurna tužiteljica Zorica Baroš i pripadnici Policijske stanice Kotor-Varoš. Tačan uzrok nesreće se još istražuje.


Naložena obdukcija

- Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve istražne mjere i radnje, kao i vještačenja, radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode. Naložena je i obdukcija tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske - rekla je Đaković-Vidović.

Stradali Dejan Kršić nije bio oženjen, ali je iza njega ostao maloljetni sin.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.