PRVA U EVROPI

Aviokompanija s kojom Bosanci i Hercegovci često putuju ima unikatnu ponudu: ‘Neograničeni letovi za 500 eura!‘

Nakon petka u ponoć, cijena se povećala na 599 eura

Instagram

D. H.

17.8.2024

Mađarski zračni prijevoznik Wizz Air ove sedmice kupcima je predstavio jedinstvenu kartu pod nazivom “All You Can Fly”, kojom nude neograničene letove za 500 eura, prenosi NL Times.

Nakon petka u ponoć, cijena se povećala na 599 eura. Tvrde da je ovo prva karta takve vrste u Europi, a može se zaključiti i da im je pothvat bio uspješan jer je trenutno rasprodana.

Pravila za one koji su ju uspjeli kupiti su sljedeća - letovi moraju biti unutar 72 sata od rezervacije, troškovi prtljage nisu uključeni i plaća se naknada od 10 eura po rezervaciji. Može se koristiti za sve letove Wizz Aira od 25. septembra i vrijedi godinu dana.

Avioprijevoznik koji je osnovan 2003. godine i leti sa aerodroma Eindhoven u Nizozemskoj prema odredištima u srednjoj i istočnoj Europi, nedavno je bio na lošem glasu. Britanska potrošačka organizacija Which? nazvala ih je najgorim zračnim prijevoznikom prošle godine, nakon što su treću godinu zaredom imali najviše kašnjenja.

Trenutno putnici koji polaze iz Eindhovena mogu letjeti bez presjedanja do 17 odredišta u Albaniji, Bugarskoj, Mađarskoj, Italiji, Litvi, Sjevernoj Makedoniji, Poljskoj, Rumunjskoj i Srbiji.

Karta "All You Can Fly" pokriva cijelu njihovu međunarodnu mrežu ovisno o dostupnosti, a putnici mogu letjeti u više od 50 zemalja iz 50 gradova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.