GRADONAČELNIK BANJA LUKE

Draško sebe predstavio kao zaštitnika tradicionalnih vrijednosti, građani ga ismijali: "De ubaci sliku gdje te kolegica jaše"

Za stanje u društvu i omladinu lošiji si ti primjer od Desingerice - jedan je od komentara

Jahanje Draška Stanivukovića. Screenshot

D. H.

18.8.2024

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković čini se da je uveliko započeo svoju predizbornu kampanju, pa je tako na X-u prezentirao video u kojem sebe predstavlja kao zaštitnika tradicionalnih i porodičnih vrijednosti.

U videu možemo čuti Stanivukovića kako se između ostalog hvali da neće dozvoliti nastupe Desingerice u Banjoj Luci, paradu ponosa u Banjoj Luci, da se roditelji umjesto mama i tata zovu "roditelj 1 i roditelj 2" te da je on čovjek koji redovno ide u crkvu i trenira.

Ipak, korisnici X ni najmanje nisu bili oduševljeni Stanivukovićevim tvrdnjama, pa je uslijedila salva urnebesnih komentara i pitanja.

- "Dodik 1 i Dodik 2, to može", "Gde je onaj pornić?", "De ubaci sliku gdje te kolegica jaše u sred ureda tokom radnog vremena."Za stanje u društvu i omladinu lošiji si ti primjer od Desingerice, neće niko više na fakultet da ide svi hoće da čupaju asfalt i igraju se điha, điha...", neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.