POTPREDSJEDNIK SDP-A

Mijatović: Bijedo etnonacionalna u svim strankama, imamo tone materijala, bit ćete obrisani s političke scene

Do lokalnih izbora se neću miješati i pustit ću da vaše ludilo dođe do vrhunca, a onda krećem u ozbiljan politički projekat

Vojin Mijatović. Facebook

S. S.

18.7.2024

Ministar razvoja, poduzetništva i obrta FBiH i potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović napisao je na društvenim mrežama da se više od godinu dana suzdržava od političkih izjava i komentara, jer smatra da trebam isključivo raditi posao za koji je dobio mandat.

- Slušam propale lidere i nacionalne promašaje kako svaki dan prepucavanjem preko kičme građana pokušavaju da bildaju svoju jadnu i bijednu reputaciju i lajkove na društvenim mrežama. Jedni zato što su frustrirani zbog gubitka vlasti, a drugi jer su se pogubili ko burek u svemiru kako su sjeli u fotelje. Da li znate koliko ste jadni i bijedni i vi i vaše kvazi nacionalne zastave, pjesme i izjave, fuj.

I da razjasnim, ne nikad nisam i neću odustati od borbe za Bosnu i Hercegovinu i za jedinu zastavu, ne neću dozvoliti da uništite jedinu nadu koju imamo kao narod, jer da, mi smo svi jedan narod. Do lokalnih izbora se neću miješati i pustit ću da vaše ludilo dođe do vrhunca, a onda krećem u ozbiljan politički projekat. Velika grupa ozbiljnih ljudi voli ovu zemlju i ima rješenje koje znači život u Bosni i Hercegovini, uveliko se okupljamo i spremamo u oba entiteta. O svima vama, jade i bijedo etnonacionalna u svim strankama i partijama imamo tone materijala, bit ćete poraženi politički i obrisani s političke scene, makar to podrazumijevalo i lomove mnogih stranaka i partija.

Do lokalnih izbora divljajte, a onda se spremite za ozbiljnu politiku, vaše zastave idu u trajnu penziju “patriote” - napisao je Mijatović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.