PREDSJEDNIK SBB-A

Radončić čestitao Ramazanski bajram: Jačajmo naše prijateljske odnose i uspostavljajmo pokidane veze

U duhu naše bošnjačke tradicije podijelimo svoju sreću i s komšijama drugih vjera, jačajući međusobne odnose, povjerenje i razumijevanje, poručio je Radončić

Press centar SBB-a

1.5.2022

Radončić: Neka bajramski blagdani unesu radost i ljubav u sve domove širom domovine. Arhivska fotografija

Fahrudin Radončić, predsjednik SBB-a, povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama, uputio je čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH dr. Huseinu ef. Kavazoviću, svim pripadnicima Islamske zajednice BiH i muslimanima u državi i dijaspori.

– Dragi reisu Huseine ef. Kavazoviću, lično i uime svih članova i simpatizera SBB-a, Vama i svim muslimanima želim da čestitam Bajram. Blagdan nam dolazi kao nagrada za sve ibadete i odricanja u mubarek ramazanu i molim Allaha, dž. š., da svim postačima primi post i sva dobra djela koja su činili za vrijeme najodabranijeg mjeseca. Želim da naš najveći blagdan provedete u miru, sreći i dobrom raspoloženju sa svojim porodicama i prijateljima.

Iskoristimo nadolazeće bajramske praznike i, po uputama naše vjere, jačajmo naše prijateljske odnose i uspostavljajmo pokidane veze.

U duhu naše bošnjačke tradicije podijelimo svoju sreću i s komšijama drugih vjera, jačajući međusobne odnose, povjerenje i razumijevanje.

Neka bajramski blagdani unesu radost i ljubav u sve domove širom domovine.

Bajram šerif mubarek olsun - navodi se u čestitci Fahrudina Radončića, predsjednika SBB-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.