ISTRAGA U TOKU

Tragična smrt navijača Liverpula u Italiji: Udario ga automobil dok je prelazio autoput

Navijač je bio u društvu dvije osobe, za koje se vjeruje da su otac i sin, a koji su napustili mjesto događaja

Prelazio autoput. agenzianova

El. T

jučer

Navijač Liverpula (51), porijeklom iz Irske, tragično je preminuo nakon što ga je udario automobil u Milanu, samo nekoliko sati prije utakmice između Liverpula i Milana u Ligi šampiona.

Incident se dogodio kasno u ponedeljak uveče, kada je navijač pokušao da pređe autoput A4 u blizini aerodroma Orio al Serio u Bergamu, prema izveštajima italijanskih medija.

Prema informacijama, navijač je pokušao da stigne do hotela, gdje je imao rezervisan smeštaj. Uspio je da pređe tri trake autoputa, ali je na kraju stradao nakon što ga je udario automobil. U trenutku nesreće, navijač je bio u društvu dvije osobe, za koje se vjeruje da su otac i sin, a koji su napustili mjesto događaja prije nego što je policija stigla. Vlasti sada tragaju za njima, kako bi ih ispitali zbog nepružanja pomoći, prenosi telegraf.rs

U trenutku nesreće, kod nastradalog je pronađena karta za utakmicu između Liverpula i Milana. Italijanska policija istražuje mogućnost da je aplikacija za navigaciju usmjerila navijača na rizičnu rutu, kao i da li je možda bio pod uticajem psihoaktivnih supstanci koje su mogle uticati na njegove postupke u trenutku nesreće.

Liverpul večeras igra protiv Milana u okviru novog formata UEFA Lige šampiona, a utakmica počinje u 20 sati. Lokalni organi vlasti nastavljaju istragu ove tragedije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.