VELIKI PROBLEMI

Nakon ostavke Senada Kevelja iz Veleža poručili: Klub će nesmetano nastaviti svoj rad

Ulogu predsjednika privremeno preuzima Admir Rahimić

Stadion Rođeni. FK Željezničar

S. S.

2.9.2024

Nakon ostavke predsjednika FK Velež Senada Kevelja, Fudbalski klub Velež Mostar saopćio je u ponedjeljak da će Klub nesmetano nastaviti svoj rad i da njegovo poslovanje u bilo kojem segmentu neće biti ugroženo.

Ostavkom predsjednika Kevelja, ulogu prvog čovjeka Kluba, kako to predviđa Statut, privremeno će preuzeti zamjenik predsjednika FK Velež gospodin Admir Rahimić, navode iz Veleža.

U naredna tri dana, zamjenik predsjednika Kluba zatražit će održavanje vanredne Skupštine Kluba, a nju bi u skladu sa Statutom predsjednik Skupštine trebao sazvati u roku od 15 dana, ističu dalje iz Veleža i napominju da članovima Upravnog odbora Kluba mandati ističu danom održavanja Skupštine odnosno imenovanjem novog predsjednika.

Bez obzira na ostavku predsjednika Kevelja, preostali članovi Upravnog odbora Kluba uvjeravaju javnost, ali i sve navijače Veleža da nemaju razlog za brigu, te da će jednakim entuzijazmom nastaviti svoj rad sve do imenovanja novog predsjednika i novog Upravnog odbora našeg kluba, stoji u saopćenju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.