PAO S TREĆEG SPRATA

Rezultati obdukcije Liama Pejna otkrili jezivu istinu o smrti pjevača

Policijski službenici Buenos Ajresa izvijestili su da je pjevač konzumirao "Kristal", odnosno metamfetamin

Instagram

Avaz.ba

prije 4 sata 12 minuta

Pjevač Liam Pejn (Payne), tog dana kada je tragično preminuo, bio je pod utjecajem jakih halucinogenih droga koje izazivaju psihotične napade i halucinacije, prenosi Page Six.

Policijski službenici Buenos Ajresa izvijestili su da je pjevač konzumirao "Kristal", odnosno metamfetamin, opasnu supstancu koja uzrokuje ekstremno dobro raspoloženje i ekstremno loše raspoloženje, čineći konzumenta agresivnim.

"Nepredviđeno" ponašanje može biti posljedica droge i možda je uzrokovalo halucinacije, što je moglo da navede Liama Pejna da skoči s balkona na trećem spratu svoje hotelske sobe u Buenos Ajresu.

- Liam se borio s vrlo značajnom zavisnošću o drogama i njegovo liječenje, kao što će potvrditi oni koji su ga poznavali, nije bilo uspješno - rekao je ranije izvor za Page Six. Malo prije tragičnog događaja nekoliko ljudi je vidjelo mladog pjevača pa su kasnije iznijeli svoja navodna zapažanja.

Menadžer hotela Esteban, htio je da pozove policiju u srijedu navečer, prije nego što je Liam preminuo, zbog nedoličnog ponašanja i straha da bi mogao da povrijedi sebe i ljude u hotelu. Na kraju, Pejn je bio "izbačen" iz "Palacio Duhau - Park Hyatt" prije nego što je rezervisao boravak u hotelu CasaSur Palermo, gdje je preminuo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.